A-TRAKTOR PROGRAMMERING

ECU SPÄRR | HASTIGHETSSPÄRR 30KM/H

Vad är en

A-Traktor programmering?

Att bygga om bilar till A-Traktorer blir allt vanligare, speciellt på nyare bilar. Då kravet att den endast fick gå i 10 km/h vid 2/3 av motorns maxvarvtal togs bort så skapade det större möjligheter att även bygga på manuella bilar. Vem vill inte åka runt i en nyare bil med lägre bränsleförbrukning, skönare komfort, mer funktioner etc?

Vi utför A-Traktor programmering genom att programmera om bilens ECU. Vilket är det säkraste sättet idag, samt så blir det en fin mjuk brytning och inget som kan ställa till med problem jämfört med massa moduler osv. Vi har tagit fram mjukvara till ett flertal bilar/styrenheter och tar hela tiden fram nya lösningar, som är helt säkra och godkända!

Lösningar

Har vi inte en färdig lösning till just din så kan vi oftast ta fram en

Spar tid

Låt oss hjälpa dig att spara tid genom att spärra din A-traktor

100 % Säker

Våra lösningar innehåller ett flertal säkerhetsfunktioner

100%

100% Säker

Några bilmärken

Några av dom vanligaste bilmärken vi programmerar om, Finns din bil inte med? Ingen fara, kontakta oss för att se om vi kan ta fram en lösning för just din bil.

A-Traktor-programmering-Audi
A-Traktor-programmering-vw.png
A-Traktor-programmering-Seat
A-Traktor-programmering-Skoda
A-Traktor-programmering-BMW
A-Traktor-programmering-Mercedes
A-Traktor-programmering-Porsche
A-Traktor-programmering-Volvo

Villkor A-Traktor programmering

Här kan du läsa våra villkor om A-Traktor programmering, för att du ska vara säker vad som gäller. Kontakta oss om du har några funderingar

Dokument om du ska skicka din styrenhet

Ska du skicka din styrenhet till oss? Skriv ut och fyll i detta dokument och lägg med det i paketet. Saknas detta kan vi inte utföra programmeringen.